Maskit toimivat, nyt todistettu hamstereilla

Hamster studie visar mask av effektiviteten i corona virus i kampen mot. Tyvärr, som hamstrar masker på att det inte finns några bilder.

Hong kong fått hamstrar i anslutning burar Covidien-19 infekterade hamstrar, med 66,7% frisk som hamstrar var infekterade. När du är i mellan burarna var i masken motsvarande skydd block, så att infektioner i antalet mottagare föll till 16,7%, respektive. Forskning visar således att de masker verkligen skydda andra människor från att smittas.

Så, detta är ett bevis på vad vi redan vet. Mun-nässkydd av hjälp kan avsevärt minska den luftburna spridningen av Covidien-19-angrepp.

Studien, som gruppen kallas den första av sitt slag, fann att icke-kontakt infekterade hastighet - där viruset klängde sig fast vid nysningar, eller luftburna partiklar under perioden sjönk så mycket som 75 procent, när masken-liknande hinder var smittsam för personer framför. Denna forskning visar att masken av en effektiv användning av corona-pandemin är stor.

Hamster experiment visar mycket tydligt att, om smittade hamstrar eller människor - särskilt i asymtomatisk eller symtomatisk - bär masker, de faktiskt skydda andra människor. Spridningen av virus kan minskas med 50 % när du använder mun-näsa hörselskydd, speciellt efter den infekterade personer använder skyddsutrustning. Studien fann också att Covidien-19 infekterade hamstrar hade svårare symtom än de som tog emot det som en mask på väggar sig igenom.

Människor bör därför vara vaksamma, särskilt eftersom viruset kan finnas många "tysta" talare. En mask bör alltid vara att flytta inomhus eller i en sluten miljö, vilket är trångt och kollektivtrafik motion.

Hong Kong har inte nu för ett par dagar som anges i den nya corona virus infektion, även om de människor som rör sig på offentliga platser en hel del. När du ser på gatan, så kan bara säga att den masker arbete!

Lämna en kommentar (alla fält krävs)

Kommentarer kommer att accepteras före publicering.

Swedish
Swedish