Information om andningsskydd

Nära andningsskydd ge ett effektivt skydd, till exempel mot de skadliga infektion orsakar ombud, som bakterier och virus, som kan sprida sig i luftrummet. Engångsfilter respirator (FFP) bör ersättas med en ny när det blir stökigt, insidan är smutsiga, eller andningen ökar motståndet.

Hur gör jag för att ställa in respirator till ansiktet?
Desinficera händer, antingen genom att tvätta dem noggrant med tvål och vatten, eller om det inte är möjligt att hand-eller desinfektionsmedel på en handduk. Ta andningsskydd slinga från fångst och export skyddsutrustning för ansikte. Noga med att inte röra den utrustning inuti. Sträcka skydd av slingan bakom öronen. Om det bakom öronen gick till länkar är för långa, rulla dem kortare, eller göra en länk till en liten knut. Design skydd, komfort och passform.

Hur man tar respirator bort från ansiktet?
Ta en hand som håller i respirator i näsan för området och ta tag i det. Ta den andra handen bifogad fil slinga och ta frånstötning av hans ansikte och sätta den på locket på papperskorgen kan. Tvätta händerna noggrant med tvål och vatten eller använd handdesinfektion, som är alkohol i en koncentration på över 75%. Om du tar dig skydd när du är på språng, så se till att ta med desinficerande våtservetter eller handdesinfektion.

Hur andningsskydd är packad?
Packar vi alltid produkterna hygienisesti använda engångs handskar och andningsskydd. Enskilda andningsskydd kommer att skickas ett brev direkt till det hem, så de behöver inte gälla för en Postal service point. Större objekt kommer att skickas antingen med posten pickup punkten, eller enligt ditt val hem.

Vad är fördelen av andningsskydd är?
Andningsskydd minska droppsmitta för inandning. Även om andningsskydd inte alltid fullt skydd mot virus, så de minska den överförda virus belastning.

De senaste studierna rekommenderar andningsskydd använd, och i många länder har de redan är obligatorisk eller åtminstone rekommenderas och de länder där de används, viruset har spridit sig mycket mer långsamt. Det förväntas att användningen kommer att öka även i Finland och i Europa. Andningsskydd också förhindra oral och ansiktet av beröring, vilket i sig minskar risken för infektion. Om du har symptom är infekterad, du kommer därför också att inte sprida viruset.

Sjukhus som används antingen en kirurgisk mask och N95 skyddsutrustning. Dock, i de länder där skyddsutrustning används som vanliga konsumenterna, som de oftast är enklare 3-lagers skydd masker. Dessa skyddar mot fall, som enligt forskning är den största risken.

Corona virus storleken är så liten att endast N95 masker är inte från virus via ett laboratorium, men i praktiken att vi handlas lagen om skydd för konsumenter att använda i mycket och vi säljer hörselskydd som är CE-certifierade.

Det är också rekommenderas halsduk använda detta skydd naturligtvis bättre när ingenting, men inte motsvarande disponibla 3-lager av skydd. Även underhåll av hygien är svårt och tvätta helst efter varje användning är lite av en faff. Skyddsutrustning som rekommenderas för användning endast en gång, dvs efter att använda de rekommenderas för omhändertagande av ovanstående poster av hygieniska skäl. I vissa delar av världen även sjukvårdspersonal för att desinficera skyddsutrustning, men det är inte rekommenderat. I praktiken, därför att skyddet alltid är disponibel.

 

Swedish
Swedish