Om oss

Vi importerar och säljer vi skyddsutrustning, främst för företag och hälso-och sjukvård. Vi erbjuder nu ett utmärkt upphandling kanaler, vår beskyddare även tillgängliga för konsumenterna på ett attraktivt pris.

Vi för vår del kommer att eliminera brist på skyddsutrustning, för att underlätta vardagen och för exempel. äldre personer för att säkra möten.

Vi gör alltid se till att våra produkter uppfyller EU: s och STM föreskrifter och standarder som krävs, t.ex. EN14683:2019 och EN149:2001-standard.

Vi strävar efter att hålla våra priser så långt som möjligt inom rimliga gränser, så att alla som är intresserade kan ppe förvärva. För närvarande är priserna påverkade naturligtvis, att priserna är ex works hög, speciellt i produkter av högre kvalitet. På samma sätt, frakt priser har ökat många gånger och tillgänglighet har varit svårt. Nyligen har situationen förbättrats och vi har nu flyttats priset fördel för våra kunder. Vi har nu möjlighet att erbjuda flera miljoner av skyddsutrustning i veckan.

Långsiktiga relationer kan vi garantera fortsatt tillgång och kvalitet. Kina kontor vi besöker alla våra fabriker att göra kvalitetskontroll och för att säkerställa att vår hälso-och sjukvård gå att kvaliteten på de produkter genom att testa dem själv VTT. Vi kan erbjuda sjukhus/patient t.ex. hög kvalitet CE-godkänd EN14683:2019 Typ IIr skyddsutrustning med en snabb leverans.

Våra bolagets ledning har en lång erfarenhet inom import och sourcing drift i fjärran östern. Ordförande i styrelsen har vi, med erfarenhet av stora företagets vd: s uppgifter, som sitter i Hong Kong och svaret från vårt kontor där.

Vi alla betalar skatt till Finland.

Vi är en pålitlig partner.

En Pålitlig Partner
Swedish
Swedish