Tietoa meistä

Tuomme maahan ja myymme suojaimia pääasiassa yrityksille ja terveydenhuoltoon. Tarjoamme nyt erinomaisten hankintakanavien kautta hankkimamme suojaimet myös kuluttajien käyttöön kilpailukykyisellä hinnalla.

Tilanne suojainmarkkinoilla on nyt aiempaa merkittävästi parempi, kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota suojaimien laatuun. 

Varmistamme aina, että tuotteet täyttävät EU:n ja STM:n määräykset ja ovat vaadittavien standardien esim. EN14683:2019 ja EN149:2001 mukaisia.

Toimitusvarmuutemme on hyvä, pystymme nyt toimittamaan useita miljoonia suojaimia viikossa.

Pitkäaikaisilla suhteillamme voimme varmistaa toimitukset ja laadun. Kiinan toimistomme käy kaikilla tehtaillamme tekemässä laadunvalvontaa ja lisäksi varmistamme terveydenhuoltoon menevien tuotteiden laadun testaamalla ne itse VTT:llä. Meillä tehtailla on aina kolmannen osapuolen CE-todistus (TUV), ei siis esim. valmistajan oma vakuutus. Suu-nenäsuojien tahtaallamme on myös lääketieteellisten laitteiden ISO13485 sertifikaatti, mikä takaa tuotannon laadun.

Yrityksemme johdolla on pitkä kokemus tuonnista ja hankintatoiminnasta kaukoidässä. Hallituksen puheenjohtajamme, jolla on kokemusta suuryrityksen toimitusjohtajan tehtävistä, istuu Hong Kongissa ja vastaa toimistostamme siellä. 

Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Olemme luotettava kumppani.

Luotettava Kumppani
Finnish
Finnish