Tietoa meistä

Tuomme maahan ja myymme suojaimia pääasiassa yrityksille ja terveydenhuoltoon. Tarjoamme nyt erinomaisten hankintakanavien kautta hankkimamme suojaimet myös kuluttajien käyttöön kilpailukykyisellä hinnalla.

Pyrimme omalta osaltamme poistamaan pulaa suojaimista, helpottamaan arkea ja esim. ikäihmisten turvallisia tapaamisia. 

Varmistamme aina, että tuotteet täyttävät EU:n ja STM:n määräykset ja ovat vaadittavien standardien esim. EN14683:2019 ja EN149:2001 mukaisia.

Pyrimme pitämään hintamme mahdollisimman kohtuullisina, jotta kaikki halukkaat voivat suojaimen hankkia. Tällä hetkellä hintoihin vaikuttaa luonnollisesti se, että hinnat ovat tehtailla korkeita erityisesti laadukkaampien tuotteiden osalta. Samoin rahtien hinnat ovat nousseet moninkertaisiksi ja saatavuus on ollut vaikeaa. Viime aikoina tilanne on parantunut ja olemme heti siirtäneet hintaedun asiakkaillemme. Pystymme nyt toimittamaan useita miljoonia suojaimia viikossa.

Pitkäaikaisilla suhteillamme voimme varmistaa toimitukset ja laadun. Kiinan toimistomme käy kaikilla tehtaillamme tekemässä laadunvalvontaa ja lisäksi varmistamme terveydenhuoltoon menevien tuotteiden laadun testaamalla ne itse VTT:llä. Pystymme tarjoamaan sairaala/potilaskäyttöön esim. laadukkaita CE-hyväksyttyjä EN14683:2019 Type IIr suojaimia nopealla toimituksella.

Yrityksemme johdolla on pitkä kokemus tuonnista ja hankintatoiminnasta kaukoidässä. Hallituksen puheenjohtajamme, jolla on kokemusta suuryrityksen toimitusjohtajan tehtävistä, istuu Hong Kongissa ja vastaa toimistostamme siellä. 

Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Olemme luotettava kumppani.

Luotettava Kumppani
Finnish
Finnish