Yritysmyynti

Kysy tarjousta yrityksellesi!

Tuomme maahan ja myymme suojaimia pääasiassa terveydenhuoltoon ja yrityksille. Keskitymme hyvään laatuun.


Meiltä myös yksittäispakatut suojat! Jos haluat laadukkaat suojaimet yksilöllisellä pakkauksilla, ota yhteyttä myyntiimme. Pystymme tarjoamaan personoidut pakkauskoot (1,2,10,25 tai 50 kpl) tarvittaessa omalla logolla ja pakkauksella. Meiltä saat myös muut suojautumisen tuotteet tukkuhinnoin.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet mm. kaupungit, suuret yritykset, erilaiset hoiva-alan yritykset, pienemmät sote-yritykset, apteekit sekä kuluttajat. Tarkempi referenssilista pyydettäessä.

Tehtaamme ovat pitkän linjan tehtaita yli 20 vuoden kokemuksella, joiden laatu ja toimitusvarmuus on hyvä. Laadun varmistaa myös lääkinnällisten laitteiden ISO13485:2016 sertifiointi. Olemme myös itse testanneet tuotteitamme Suomessa (VTT) ja luonnollisesti virallisen tarjouksen mukana toimitamme kaikki asiaankuuluvat dokumentit, mukaan lukien TUV:n CE-dokumentti.

Jos tarvitsette suojia akuutisti, niin varastotilanteemme on hyvä.

Huomioikaa, että CE-todistus on meillä auditoitu EU-hyväksymän sertifioijan (TUV) antama. Tehtaalla on myös lääketieteellisten laitteiden ISO13485:2016 sertifiointi, mikä takaa sen että myös tuotanto vastaa testituloksia ja sertifikaatteja. Markkinoilla on paljon tuotteita, joissa on vain valmistajan/ maahantuojan oma vakuutus. Koska suojainmarkkina syntyi ja kasvoi niin nopeasti, niin EU:ssa määräykset eivät ehkä ihan pysyneet perässä.

 

Yhteydenotot, kyselyt ja tarjouspyynnöt:

ville.anttinen@wolttinen.fi

 

Olemme Vastuu Groupin rekisterin mukainen luotettava kumppani.

Finnish
Finnish