Vaihto- ja Palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen ja saamme sinut asiakkaaksemme jatkossakin.

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamaasi tuotteen, on sinulla tarvittaessa 14 vuorokauden palautusoikeus. Hengityssuojaimilla ei ole hygieniasyistä vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Huomioithan, että vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton alkuperäisessä kunnossa ja mielellään pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja kaikki tuotelaput on oltava tallella tuotteeseen kiinnitettynä.

PALAUTUSOHJEET

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja pakkaa tuotteet
Pakkaa palautettavat tuotteet ja tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti täytettynä kuljetuksenkestävään pakettiin.

Toimita paketti

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin asiakaspalautuksella.

Palauttaminen Helposti-koodilla:

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti ja vie lähetys postiin.

 

VAIHTO

Vaihto tapahtuu palauttamalla vaihdettava tuote ja tekemällä uusi erillinen ostos tilalle valitusta tuotteesta verkkokaupan kautta sivuilla Maskikauppa.fi.

HYVÄ TIETÄÄ PALAUTUKSISTA

Palauttaminen on ilmaista. Saat palauttamistasi tuotteista täyden hyvityksen, mutta emme hyvitä postikuluja. Jos palautuksen jälkeen joku saamasi alennus ei enää täyty, esim. määräale tai postikuluale, huomioidaan tämä palautettavassa summassa.

Sinulla täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus siitä päivästä lähtien, kun olet noutanut tilauksen. 

Palautuksen ehtona on, että palautettava tavara on myyntikuntoinen. Hengityssuojaimilla ei ole hygieniasyistä vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Kun olemme vastaanottaneet palautuneet tuotteet ja käsitelleet ne, suoritamme hyvityksen. Postin kulku on joskus aika hidasta erityisesti palautuvien pakettien osalta, kannattaa odottaa rauhassa 10-14 päivää. Hoidamme palautuksen heti kun tuote on palautunut.

Saat hyvityksestä vahvistuksen sähköpostiisi. Hyvitys palautuu samalle maksutavalle kun veloitus tehtiin.

Lue ylläolevat palautusohjeet huolellisesti.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella.

Finnish
Finnish