Utbyte och Avkastning

Vi hoppas att du är nöjd med din produkt och vi kommer att få dig som kund i framtiden.

Om du vill byta eller returnera beställda produkten, du har de nödvändiga 14 dagars ångerrätt. Andningsskydd är inte av hygieniska skäl returneras eller bytas.

Observera att bytas eller returnerade produkten måste vara oöppnad i sitt ursprungliga skick och helst packad i originalförpackningen. Produkten skall returneras oanvänd och med samtliga produkt-taggar måste vara intakt med produkten bifogas.

Returanvisningar

Behöver ordern kom med ett returformulär och packa produkter
Pack de returnerade produkterna och för att de kom med en avkastning ifylld blankett, till transporter, hållbar paket.

Arbete paket

Du kan returnera din order utan kostnad inlägg återbetalningar till kunder.

Återställ Enkelt-kod:

Utrymme för avkastning kod i e-post.sv/återställa paket genom att ange broadcast-id (JJFI-prefix-kod). Returnera paketet till en Post office atm, eller mail som du får efter instruktioner.

Återställa utan Lätt-kod

Du kan returnera försändelsen till posten. Monterad på transporten fick vi en kund retur-adress-kortet och ta försändelsen till posten.

 

ÄNDRA

Utbytet sker genom att återställa förändring produkten och göra en ny separat beställning för den valda produkt från online-butiken via sidan i masken butik.sv.

BRA ATT VETA RETURER

Återställningen är snabb. Du får tillbaka dina produkter för en full återbetalning, men vi återbetalar inte fraktkostnaden. Om efter återställningen, någon som du för att få rabatt är inte längre uppfylls, till exempel. määräale eller porto kostnader för att ta hänsyn till detta avkastning på beloppet.

Du har 14 dagars full retur-och bytesrätt politik som börjar från och med dagen efter att du plockat upp den för.

Återställande till det skick som den returnerade varor är försäljning skick. Andningsskydd är inte av hygieniska skäl returneras eller bytas.

När vi fått tillbaka produkter och bearbetade dem, vi kommer att utföra återbetalningen. E-postutskick är ibland långsam, särskilt den vändbara paket med beaktande av, bör du vänta en skön 10 till 14 dagar. Vi kommer att hantera återbetalning så snart produkten returneras.

Du kommer att få återbetalning bekräftelse e-post. Kredit är återställas till samma betalningsmetod som betalningen gjordes.

Läs ovanstående instruktioner noga.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret.

Swedish
Swedish