Betalningsvillkor

Kassa är en säker betalningsmetod för dig. Vi har en betalningsinstitutslicens utfärdat av Finansinspektionen. Tjänsten underhålls av Checkout Finland Oy (affärs-ID 2196606-6) och Checkout Finland Oy är en del av OP Financial Group.

Betalningstjänsten vidarebefordrar din betalning till säljaren. Om Checkout Finland Oy visas på ditt kontoutdrag eller kreditkortsfaktura, har vi vidarebefordrat din betalning.

Onlinebutiken fungerar som marknadsförare för produkter och tjänster och som leverantör av produkter till kunden. Onlinebutiken tar hand om lagstadgade och andra skyldigheter relaterade till transaktionen. Om du vill klaga eller returnera produkten bör du kontakta onlinebutiken där produkten beställdes direkt.

Bankbetalningar

Du har betalningsknappar för alla finska banker till ditt förfogande. Du kan betala med betalningsknapparna Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Bank, Säästöpankki, S-pank och Ålandsbanken. Checkout Finland Oy visas som betalningsmottagare i ditt kontoutdrag, vi vidarebefordrar din betalning till onlinehandlaren. Från nätbutiken kommer du direkt till din egen bank för att göra betalningen säkert.

När du använder betalningsorderstjänsten är du bunden av följande villkor: Betalningsordertjänstens villkor. (Avsluta)

Kreditkortbetalningar

Du kan betala online med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard och American Express-kort. Nätbutiken använder internationella Verified by Visa, MasterCard SecureCode och American Express SafeKey autentiseringstjänster. Kassan visas som betalningsmottagaren på kortfakturan och vidarebefordrar betalningskortbetalningen som kunden betalar direkt till säljaren. Kortbetalningar görs säkert med ett säkert betalningsformulär och information om betalningskort lagras inte i e-handelssystem.

Mobil betalning

Mobila betalningsmetoder Pivo, MobilePay, Masterpass och Transfer är tjänster i appen som gör att du kan betala för köp online via banköverföring från ditt konto eller genom kortbetalning från ditt kort genom att acceptera betalning i den appen. Pivo accepterar också överföringsbetalningar, så att betalningen kan accepteras i alla applikationer som stöder Transfer.

Pivo

Pivo villkor för använding

MobilePay

MobilePayn Betalningsvillkor

Masterpass

Masterpass Betalningsvillkor[PDF]

Siirto
Siirto-villkor för betalningar:

OP: s allmänna villkor för betalningar i euro

Siirto-servicevillkor på Nordea [PDF]


Fakturatjänster
Fakturatjänster och utbetalningstjänster via Checkout tillhandahålls av OP, Collector, Jousto och Mash (tidigare Euroloan). Collector erbjuder också fakturor och avbetalningsalternativ för företagskunder.

Läs också de mer detaljerade villkoren för varje finansbolag som du ser när du accepterar betalningen. Genom att acceptera betalningen accepterar du också villkoren för finansbolaget.

Collector
Collector villkor för fakturan [PDF]

Collector-produktdatablad [PDF]

Läsa mer: Collector.fi

Jousto
Jousto-tuoteseloste [PDF]

Läsa mer: Jousto.com

OP Köp med faktura
OP villkoren för fakturan och avbetalningen [PDF]

OP Köp med faktura - produktbeskrivning

AfterPay
Läsa mer: AfterPay.fi

Swedish
Swedish