Käyttöehdot

Kun olet tehnyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi vuorokauden sisällä tilauksen vahvistamisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@maskikauppa.fi. Mikäli jokin tuote puuttuu tai ei ole saatavana, Pidätämme oikeuden hyvittää summan takaisin tai peruuttaa tilauksen.

Maskikauppa.fi ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Jos teet useamman tilauksen peräkkäin, saatamme yhdistää tilaukset samaan toimitukseen ilman ennakkoilmoitusta.

Jos olet valinnut tilaukseen noudon, säilytämme tuotteita viikon ajan, jonka jälkeen peruutamme tilauksen automaattisesti.

Maskikauppa.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Maskikauppa.fin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen.

Maskikauppa.fistä tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
Finnish
Finnish