Maskisuositukset lisääntyvät

Spanien träder i kraft 21.5.2020 mask för alla 6 år och äldre. Masken bör användas i alla situationer där avståndet till andra människor är inte möjligt.

Vetenskapliga och praktiska erfarenheter i mask av användningen av fördelarna av Covidien-19 saktar ner och stannar en hel del. Den finska regeringen, trots att de fortfarande tänker masken problem relaterade till användning.

Många experter rekommenderar att använda mask skulle vara önskvärt, åtminstone i större folksamlingar och överbelastade utrymmen. Den största fördelen med masken genom användning av de erhållna när de används i stor utsträckning, och inte bara ett fåtal personer. Masken av en bred användning av det skulle vara möjligt att ta medvetenhet om de faktorer som mäts i R0-kapitel ner.

Masken rekommenderas i över 50 länder. I finland, den offentliga masken av diskussionerna har främst varit att förringa, men små glimtar har varit återspeglas redan i masken för högtalare i riktning mot, till exempel, THL:n företrädare.

Nästan alla mask användning av publikationer till stöd mask användningen av kraftigt och nästan alla är bekanta med förlag rekommendera deras användning. Europa har i allmänhet varit närmade mask användning av en negativ, men växande antal Europeiska länder har rekommenderat användning av Covidien-19 sakta ner och stanna.

Viktigt mask använder sig av är att de används på rätt sätt. Mask användaren instruktioner kan hittas här.

Lämna en kommentar (alla fält krävs)

Kommentarer kommer att accepteras före publicering.

Swedish
Swedish