Monet infektiolääkärit suosittelevat maskien käyttöä

Många av infektion läkare rekommenderar att använda mask och undrar om social-och hälsovårdsministeriet (STM) på fredag publiceras av clearing-face mask jag använder.

Sjukhuset villkor mun-näsa beskyddare förhindra en personal infektion, så personalen inte kommer att få infektionen. De fungerar också tvärtom, att personalen inte sprida angrepp. Samma princip fungerar också bland medborgarna, när den skyddsutrustning som används på rätt sätt. Hälso-och sjukvård facial skyddsutrustning användning är nödvändig, så att samma princip i mun-nässkydd bör användas i trånga utrymmen också bland medborgarna.

Enligt experter, användning av ansiktsmasker för att förhindra spridning av infektioner än smittad av. Många experter är överens om att regeringen bör absolut ta en position på skyddsutrustning användning i vissa situationer såsom tajt folkliv och kollektivtrafik samt risk-områden och rekommenderar det.

Oavsett ansiktsmask och kvaliteten på det, kommer det att förhindra att det droppar att sprida sig. En kvalitet respirator kommer också att förhindra infektion av. Enligt experter ansiktsskydd i bruk i Finland bör rekommenderas i situationer där det finns människor nära varandra.

Face mask jag använder är ett nödvändigt värn topp platser tillsammans med de redan rekommenderat skydd metoder, dvs handtvätt, på säkert avstånd och rätt yskimist teknik med.

Den STM position låter absurt att dessa expert kommentarer efter. Den STM rapport tas inte alls hänsyn till de senaste forskningsresultaten från Covidien-19 virus, vilket är anledningen till att Finland skyddsutrustning syns det inte att vara nödvändigt. STM slutsatser förlita sig på att tillräckligt med forskning data är inte en ansiktsmask jag använda effekter. Forskning data är annars inte en pandemisk spridning förebyggande på grund av att de åtgärder som vidtas, men de är fortfarande tas i praktiken. Det saknas information som är facial mask i fördelarna betyder inte att befolkningen i face mask att använda skulle vara en av de mest funktionella hjälp av corona-epidemin i att ta itu med.

I världen och många länder har redan förlitat sig på de senaste vetenskapliga rönen och kräver ansiktsmasker på kollektivtrafik och i trånga utrymmen. Face mask använda rekommendationer kan inte luta dig på dem för att de saknar tillgång till och maskera tillgängligheten ökar hela tiden.

Lämna en kommentar (alla fält krävs)

Kommentarer kommer att accepteras före publicering.

Swedish
Swedish